11
Sep

Zilele jocurilor – ediția a doua – 2-4 decembrie 2016

Zilele jocurilor – boardgamers convention, cel mai mare târg de jocuri din centrul țării, a ajuns la a doua ediție. De data asta ne vom întâlni la Teatrul Național din Tîrgu Mureș, în 2-4 decembrie 2016. Intrarea pentru public rămâne gratuită!

În urma feedbackului de la prima ediție, am ajuns la concluzia că sfârșitul lunii noiembrie/începutul lunii decembrie e o perioadă mai bună pentru un târg de jocuri. Zilele jocurilor a fost gândit de la început ca un eveniment anual, decizia de a face a doua ediție în același an cu prima a fost una grea, dar dacă așteptam un an și jumătate până la ediția următoare riscam să pierdem din impactul pozitiv pe care l-a avut prima ediție. Spațiul ales pentru a doua ediție e foyerul Teatrului Național din Tîrgu Mureș, cam de 5 ori mai mare ca spațiul avut la dispoziție la prima ediție. Plus că de data asta evenimentul are loc în centrul orașului. Pe lângă jocuri de societate vom avea jucării, cărți și altele.

Așadar, notați în calendare 2-4 decembrie 2016 și urmăriți-ne în continuare aici, pe facebook și pe pagina evenimentului pentru a fi la curent cu noutățile, urmeză să anunțăm o grămadă de lucruri frumoase.

Leave a Reply