13
Nov

Concurs de design de jocuri la Zilele jocurilor – BGCON

 

În cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON va avea loc un concurs de design de jocuri. Premiile sunt oferite de NSKN și constau în următoarele jocuri:

 

Locul 1. In the Name of Odin + Simurgh + Call of the Dragonlord

Locul 2. In the Name of Odin

Locul 3. In the Name of Odin

 

MARELE PREMIU: Contract pentru publicarea jocului, în condițiile pieței.

 

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu desemnat de organizatorii târgului Zilele jocurilor – BGCON împreună cu cei de la NSKN Games. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu desemna niciun câștigător pentru marele premiu în cazul în care nu există nici un joc care se pretează publicării. 

 

Tema concursului:

Designul unui joc de cărți cu materiale limitate, participanții trebuind să se încadreze în următoarele materiale:

  • maxim 55 cărți de joc
  • maxim 10 cuburi de lemn (pot fi de culori diferite)
  • 2 zaruri D6 standard (pot fi de culori diferite)
  • regulament

Participanții vor veni la târg cu protipuri pregătite în prealabil și le vor prezenta juriului. Juriul va juca toate jocurile propuse și va da note. În funcție de notele primite se va întocmi un clasament și se vor acorda premiile de mai sus. Prototipurile nu trebuie să beneficieze de grafică finală.

Concursul se va desfășura pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 decembrie 2016, în cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON din Tîrgu Mureș.

Pentru o bună organizare, e necesară înscrierea participanților la concurs până cel târziu în data de 30.11.2016. Înscrierea se face la adresa de mail contact@zilelejocurilor.ro.

Leave a Reply