11
Sep

Concurs de design de jocuri la Zilele jocurilor – BGCON 2017

În cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON 2017 va avea loc un nou concurs de design de jocuri. Premiile sunt oferite de NSKN Games și constau în jocuri distribuite de aceștia.

Premiul 1:  Mistfall + Heart of the Mists + Sand & Snow

Premiul 2: Mistfall Heart of the Mists

Premiul 3: What’s Up + 3 Wishes + Pyramid of the Sun

 

MARELE PREMIU: Contract pentru publicarea jocului, în condițiile pieței.

 

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu desemnat de organizatorii târgului Zilele jocurilor – BGCON împreună cu cei de la NSKN Games. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu desemna niciun câștigător pentru marele premiu în cazul în care nu există nici un joc care se pretează publicării. 

 

Tema concursului:

Concursul are două categorii:

  1. Un joc de cărți cu maxim 55 cărți.
  2. Un euro-game fără restricții de componente.

 

Pentru prima categorie de concurs este obligatoriu să nu existe alte componente în afara de maxim 55 cărți. A doua categorie nu are limită de componente.

Participanții trebuie să se înscrie până cel târziu în data de 4 noiembrie 2017 printr-un mail la adresa contact@zilelejocurilor.ro. Pentru prima categorie sunt necesare doar numele designerului înscris și a jocului, pentru a doua categorie trebuie trimis și un draft de regulament.

Participanții vor veni la târg cu protipuri pregătite în prealabil și le vor prezenta juriului începând cu data de 10 noiembrie 2017. Juriul va juca toate jocurile propuse și va da note. În funcție de notele primite se va întocmi un clasament și se vor acorda premiile de mai sus. Prototipurile nu trebuie să beneficieze de grafică sau regulamente finale.

Premierea concurenților va avea loc în data de 11 noiembrie 2017, în cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply