6
Oct

Zona designerilor la Zilele jocurilor – BGCON 2017

Pe lângă concursul de design de jocuri, la ediția a treia a târgului Zilele jocurilor – BGCON avem, cum v-am obișnuit, o zonă a designerilor. Designerii amatori sau profesioniști pot veni cu prototipurile lor de jocuri să le testeze cu jucători experimentați și chiar cu alți designeri. Feedbackul de la ediția trecută a fost foarte bun, ajutăm la formarea unei comunități a designerilor de jocuri de societate din România. Noi punem la dispoziție mese și scaune, jucătorii și aveți contact cu principalii distriuitori de jocuri din România. Voi trebuie să veniți doar cu jocurile și răbdare să le explicați la toți curioșii. Ce altă modalitate mai bună aveți să vă faceți jocul cunoscut înainte de a-l lansa pe kickstarter sau înainte să ajungă pe rafturile magazinelor?

Participarea în cadrul zonei pentru designeri este gratuită, dar, pentru o bună organizare e necesară înscrierea prealabilă. Rugăm designerii care doresc să participe să ne scrie pe mail contact@zilelejocurilor.ro

Zona designerilor e gândită ca un sprijin pentru designerii de jocuri aflați la început de drum, dacă aveți jocuri deja finalizate și lansate pe piață, vă rugăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă pentru un stand în cadrul căruia aveți și posibilitatea să vindeți jocuri. 

Leave a Reply