15
Nov

Castigatorii concursului de design

În primul rând ne bucurăm că am avut așa multe jocuri înscrise, împreună cu altele doar prezentate în zona de design. Designerii care și-au expus jocurile au avut activitate aproape non-stop și asta a fost bine, multă lume s-a putut familiariza cu jocurile lor și mulți au aflat că jocurile de societate moderne au ca designeri oameni de treabă 🙂

A fost foarte greu de jurizat, jocurile fiind foarte diferite unul de celălalt, unele nu aveau în comun decât faptul că se joacă cu oameni la o masă. Au fost mai bine clasate jocurile care au avut ceva original, ceva care să le deosebească de alte jocuri. 

Câștigătorii categoriei card game sunt:

Locul 1 – Lazslo Kiss – Wild West Robbers

Locul 2 – Edutaiment – The Undercover Donut

Locul 3 – Mihai Dumitrescu – Sneaky Monkeys

Câștigătorii categoriei euro game sunt:

Locul 1: Giuliano Drăguleanu – Moonshiners of the Apocalypse

Locul 2: Radu Mitrache – Bloodlines

Locul 3: Florin Bărăscu – Kosmium

Am avut și neajunsuri, datorită numărului mare de jocuri înscrise în categorie euro-game, timpul de testat ne-a fost insuficient, așa că anul viitor vom face înscrierea obligatorie cu o lună înainte de târg, cu prototip trimis împreună cu regulamentul pentru a avea suficient timp să le testăm. 

Premiile au fost oferite de NSKN Games și Zilele jocurilor și vă spunem de acum să vă pregătiți la anul pentru ediția viitoare a concursului!

Leave a Reply