16
Aug

Concurs de design de jocuri la Zilele jocurilor – BGCON 2018

În cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON 2018 va avea loc un concurs de design de jocuri. Premiile sunt oferite de NSKN Games și constau în jocuri distribuite de aceștia.

 

Tema concursului:

Concursul are două categorii:

  1. Un joc de cărți pentru 2-5+ jucători, durata unei partide de cel mult 20 minute.
  2. Un euro-game fără restricții de componente.

 

Pentru prima categorie de concurs este obligatoriu să nu existe alte componente decât cărțile. A doua categorie nu are limită de componente.

Premiile sunt jocuri produse și distribuite de NSKN Games:

Locul Joc de cărți Euro-game
1 Chronicles of Frost + All that Burns + Miniatures Pack Teotihuacan: City of Gods + Dragonsgate College
2 Chronicles of Frost + All that Burns Dice Settlers
3 Chronicles of Frost Dragonsgate College

MARELE PREMIU: Contract pentru publicarea jocului, în condițiile pieței.

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu desemnat de organizatorii târgului Zilele jocurilor – BGCON împreună cu cei de la NSKN Games. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu desemna niciun câștigător pentru marele premiu în cazul în care nu există nici un joc care se pretează publicării. 

Participanții trebuie să se înscrie până cel târziu în data de 20 octombrie 2018 printr-un mail la adresa contact@zilelejocurilor.ro, urmând ca până la data de 1 noiembrie 2018 să trebuiască să trimită prototipul jocului (cu tot cu regulament) către organizatorii concursului. Jocul trebuie să fie jucabil cu componentele și pe baza regulamentului trimis.

Juriul va juca toate jocurile propuse și va da note. În funcție de notele primite se va întocmi un clasament și se vor acorda premiile de mai sus. Prototipurile nu trebuie să beneficieze de grafică sau regulamente finale.

Premierea concurenților va avea loc în data de 25 noiembrie 2018, în cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply