3
Oct

Zona designerilor la Zilele jocurilor – BGCON 2019

Designerii amatori sau profesioniști sunt așteptați la Zilele jocurilor – BGCON în zona dedicată lor pentru a-și testa prototipurile cu vizitatorii. Ne face cea mai mare plăcere să unim designerii cu jucătorii și cu principalii distribuitori din România. Noi punem la dispoziție mese, scaune și jucători. Designerii trebuie să vină doar cu prototipurile, răbdare și voie bună. Este cea mai bună modalitate de a face jocul cunoscut și a primi feedback obiectiv înainte să îl lansați. Testarea cu cât mai mulți jucători diferiți e o parte foarte importantă a procesului de design și development. 

Participarea în cadrul zonei pentru designeri este gratuită, dar, pentru o bună organizare e necesară înscrierea prealabilă. Rugăm designerii care doresc să participe să ne scrie un mail pe contact@zilelejocurilor.ro

Zona designerilor e gândită ca un sprijin pentru designerii de jocuri aflați la început de drum, dacă aveți jocuri deja finalizate și lansate pe piață, vă rugăm să ne contactați pentru a vă face o ofertă pentru un stand în cadrul căruia aveți și posibilitatea să vindeți jocuri. 

Zona designerilor e prezentată de Master ART OF GAME DESIGN @UNATC București.

Leave a Reply