6
Oct

Zona de joaca la Zilele jocurilor – BGCON 2019

La Zilele jocurilor – BGCON 2019 vom avea o sală mare dedicată integral jocurilor. Va fi o bibliotecă cu peste 200 jocuri diferite, majoritatea foarte noi, unele lansate cu doar o săptămână înainte pe plan mondial și mese cu scaune, pentru condiții ideale de joacă. Participarea jucătorilor la Zona de joacă e gratuită, iar super voluntarii noștri vă vor ajuta să alegeți jocul potrivit pentru voi. 

Printre jocurile ce se vor putea juca în zona de joacă veți găsi noutăți ca Black Angel, Azul: Summer Pavilion, Cooper Island, Maracaibo, Marco Polo 2, Trismegistus, Colors of Paris, Point Salad, dar și jocuri clasice precum Catan, Carcassonne sau Dixit.

Având în vedere numărul mare de jocuri diferite care se vor putea juca în Zona de joacă, vom avea semne cu ”Players wanted” și ”Teachers wanted”, pentru a fi mai ușor de găsit parteneri de joacă pentru jocul pe care vrei să-l încerci. Încurajăm joaca atât între prieteni, dar știm și că dacă începi un joc cu un necunoscut cu aceeași pasiune, plecați prieteni.   

Vom aduce multe jocuri, pentru toate gusturile, dar dacă vrei să joci ceva anume din lista aceasta, te rog să ne contactezi. 

Zona de joacă va fi în sala mică a Palatului Culturii Tîrgu Mureș:sala mica palatul culturii - sala de joaca

Leave a Reply