20
Aug

CONCURS DE DESIGN DE JOCURI LA ZILELE JOCURILOR – BGCON 2021

În cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON 2021 va avea loc un concurs de design de jocuri. Premiile sunt oferite de Board & Dice și constau în jocuri distribuite de aceștia.

 

Tema concursului:

Concursul are două categorii:

  1. Un joc abstract, pentru 2-4 jucători, durata unei partide de cel mult 30 minute, regulamentul se explică în cel mult 10 minute.
  2. Un euro-game, pentru 2-4 jucători (solo nu e necesar, dar e avantaj, poate fi până la 5 sau 6 jucători), durata unei partide 60-90 min, regulamentul se explică în cel mult 25 min.

 

Premiile sunt jocuri produse și distribuite de Board & Dice:

  Joc abstract Euro-game
1 Origins: First Builders Origins: First Builders
2 Mandala Stones Mandala Stones
3 Tabannusi: Builders of Ur Tabannusi: Builders of Ur

Câștigătoriul fiecărei categorii alege primul joc, urmând ca locul 2 să aleagă din jocurile rămase. Pe lângă jocuri, cei clasați pe primul loc la fiecare categorie vor primi și câte un tricou Zilele jocurilor.

MARELE PREMIU: Contract pentru publicarea jocului, în condițiile pieței.

 

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu desemnat de organizatorii târgului Zilele jocurilor – BGCON împreună cu cei de la Board & Dice. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu desemna niciun câștigător pentru marele premiu în cazul în care nu există nici un joc care se pretează publicării. 

 

Participanții trebuie să se înscrie până cel târziu în data de 20 octombrie 2021 printr-un mail la adresa contact@zilelejocurilor.ro, urmând ca până la data de 31 octombrie 2021 să trebuiască să trimită prototipul jocului (cu tot cu regulament) către organizatorii concursului. Jocul trebuie să fie jucabil cu componentele și pe baza regulamentului trimis.

 

Juriul va juca toate jocurile propuse și va da note. În funcție de notele primite se va întocmi un clasament și se vor acorda premiile de mai sus. Prototipurile nu trebuie să beneficieze de grafică sau regulamente finale.

 

Premierea concurenților va avea loc în data de 20 noiembrie 2021, în cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply