29
Aug

CONCURS DE DESIGN DE JOCURI LA ZILELE JOCURILOR – BGCON 2022

În cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON 2022 va avea loc un concurs de design de jocuri. Premiile sunt oferite de Board & Dice și constau în jocuri distribuite de aceștia.

 

Tema concursului:

Concursul are o singură categorie:

  1. Un joc de societate, durata maximă a unei partide 120 min, regulamentul se explică în cel mult 25 min, fără restricții de componente.

Premiile sunt jocuri produse și distribuite de Board & Dice:

– 1x Terracotta Army

– 1x Tiletum
 
– 1x Tabannusi
 
– 1x Origins: First Builders

Câștigătoriul alege primul joc, urmând ca locul 2 să aleagă din jocurile rămase iar locul 3 din ultimele două jocuri rămase. Pe lângă jocuri, cel clasat pe primul loc va primi și un tricou Zilele jocurilor.

MARELE PREMIU: Contract pentru publicarea jocului, în condițiile pieței.

 

Câștigătorii vor fi aleși de către un juriu desemnat de organizatorii târgului Zilele jocurilor – BGCON împreună cu cei de la Board & Dice. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu desemna niciun câștigător pentru marele premiu în cazul în care nu există nici un joc care se pretează publicării. 

 

Participanții trebuie să se înscrie până cel târziu în data de 1 octombrie 2022 printr-un mail la adresa contact@zilelejocurilor.ro, însoțit de regulament în format pdf, urmând ca până la data de 10 octombrie 2022 să trebuiască să trimită prototipul jocului (cu tot cu regulament) către organizatorii concursului. Jocul trebuie să fie jucabil cu componentele și pe baza regulamentului trimis.

 

Juriul va juca toate jocurile propuse și va da note. În funcție de notele primite se va întocmi un clasament și se vor acorda premiile de mai sus. Prototipurile nu trebuie să beneficieze de grafică sau regulamente finale.

 

Premierea concurenților va avea loc în data de 22 octombrie 2022, în cadrul târgului Zilele jocurilor – BGCON din Tîrgu Mureș.

Leave a Reply