ADK Games

Producători români de jocuri

ADK Games

Producători români de jocuri

Biography

ADK Games sunt un producător și distribuitor român de jocuri. Titlurile disponibile în portofoliul lor sunt Sezonia și Ritualia, ambele sunt concepute și produse în România. După ce au participat anul trecut, vor reveni la ediția a patra a târgului Zilele jocurilor – BGCON pentru a prezenta cele două jocuri, așa că puteți veni să le învățați direct de la ei și, dacă vă plac, să le și cumpărați .

 

sezonia board game copii cadouri romania ADKBine ați venit în Sezonia, tăramul magic al anotimpurilor!

Spiridușii anotimpurilor vor să vă întâlnească!

Sezonia și-a deschis porțile pentru toți spiridușii care vor să participe la marea întrecere a anotimpurilor! Spiridușii își vor dovedi măiestria aducând anotimpul ales în cât mai multe asezări, fiind ajutați de magia pe care o vor descoperi în călătoria lor: baghete magice, aripi, veverițe, stele norocoase. 

Primul spiriduș care va ajunge la castel și arată cinci așezări în care este anotimpul pe care îl reprezintă va câștiga jocul. 

Tabla de joc  este alcătuită din 35 de cartonașe pe care jucătorii le vor așeza alăturate pe masă, în acest fel jocul va fi diferit de fiecare dată. Mișcarea pe tablă de joc este liberă, jucătorii trebuie să decidă direcția de mers: în funcție de câte stele arată zarul spiridușii se vor muta de pe un cartonaș pe altul  sărind peste laturile comune (nu diagonal) către cartonașul pe care doresc să ajungă. Pot aduce anotimpul într-o așezare, pot întoarce o carte anotimp pentru a descoperi puteri magice sau își pot încerca norocul cu o stea norocoasă.  Cu ajutorul foliilor transparente vor aduce anotimpul în asezările pe care ajung, schimbând imaginea conform anotimpului pe care îl reprezintă. 

 

Dezvoltă:
Abilitățile sociale: colaborarea cu ceilalti jucatori pentru a ii ajuta si a-ti maximiza sansele de castig;
Gândirea si orientarea spatiala : zarul iti arata cat poti merge dar nu si unde;
Matematica si informatica elementară: mai multe moduri de a ajunge unde iti doresti pe tabla, introduce notiuni elementare de algoritmi si studiul variantelor;
Memoria – ascunse sub cartonasele cu anotimpuri se afla ajutoare magice.

 Vârsta: +5 ani

 Durata joc: 20 min

 Jucători: 2-4

 Complexitate: medie

 Limba: română

Vă așteptăm în Sezonia!ritualia joc board game produs romania

Fiţi bineveniţi în titanica lume a  doctrinelor religioase unde fiecare ritual poate modela lumea ce va veni!

Atrage o armie de adepţi şi câştigă prestigiu prin acţiunile tale pentru a-l convinge pe Rege să te declare Profet şi să adopte cultul tău ca religie oficială.

Vei începe acest Joc al Adevărurilor ca un Suflet Ratacit în căutarea împlinirii spirituale. De îndată ce inspiraţia îţi va dezvălui doctrina, porneşte fără zăbavă să o răspândeşti printre locuitorii regatului. Unii nu vor accepta uşor idei noi, aşa că va trebui s apelezi la artefacte puternice şi la Ritualuri transcedentale. Pe măsură ce popularitatea ta va creşte, sarcinile vor deveni mai uşoare, dar ai grijă! competitorii pot ataca în orice moment.

Încleştarea Voinţelor va fi epică, iar Momentul Adevărului Suprem este aproape! Cine va deveni Adevăratul Profet al Regatului?             

Ritualia este un joc de strategie:

 Vârsta: +14 ani

 Durata joc: 45 min

 Jucători: 2-4

 Complexitate: medie

 Limba: română

IN RITU VINCES!