Ara Toys

Distribuitor oficial Ravensburger

Ara Toys

Distribuitor oficial Ravensburger

Biography

Ara Toys, distribuitorul oficial Ravensburger în România, vor prezenta la Zilele jocurilor – boardgamers convention o parte din jocurile lor. Veți avea posibilitatea încercați și să cumpărați jocuri din oferta lor. În gama celor de la Ravensburger se găsesc atât jocuri pentru copii, cum e La Cucaracha, cât și jocuri pentru jucătorii înrăiți, cum sunt Castles of Burgundy și Bora Bora, de Stefan Feld.

Pentru ediția a patra a târgului Zilele jocurilor vor avea prețuri speciale pentru toate jocurile din ofertă, dar și noutăți pentru copii, cum e La Cucaracula, cel mai nou joc cu hexbug, Cursa melcilor și Palma monstruluijoc-la-cucaracula_34207

IIiiiiu! Gândacul hoinărește prin castelul bântuit, înfricoșând orice îi iese în cale!
Acum este rândul tău! Colecționează lumânările, urmărește-l pe Cucaracula prin castel și condu-l spre ieșire. Ai grijă! Trebuie să fii întotdeauna aprovizionat cu usturoi. Dacă acesta se epuizează, nu poți salva decât un singur lucru: catapulta gândacului amuzant direct pe luna! Să începem vânătoarea prin castelul bântuit cu catapulta!

palma_monstrului

E alarmă în Monster City – monștrii de gelatină au scăpat! Gașca lipicioasă cutreieră orașul pentru a plesni monștrii cu mâinile lor lipicioase. ARRGHH! Rocky Rockstar a fost lovit! Dar nu este vorba doar de monștri orașului – monștrii de gelatină se plesnesc între ei! Cine va plesni cei mai mulți monștri și va ajunge primul la scară?

All session by Ara Toys