Cutia.ro

Distribuitor de jocuri

Cutia.ro

Distribuitor de jocuri

Biography

Cutia.ro sunt unii dintre cei mai vechi și cei mai mari distribuitori de jocuri de societate din România. Printre titlurile distribuite de ei sunt: Carcassonne, Urzeala Tronurilor, Port Royal, Dominion, Star Wars X-Wing, Cacao, Leo merge la frizer și Vampir Mau Mau. La ediția a patra a târgului Zilele jocurilor – BGCON vor prezenta și vor avea la vânzare cele mai noi jocuri în limba română și vor organiza concursuri.

Noutățile principale pe care le vor avea la ediția a patra sunt AXIO, Civilization: A New Dawn, Set sau noul Werewolves, toate în limba română.

 

AXIO - joc de societate

Axio este un joc foarte distractiv, care îi pune pe jucători în faţa provocării de a aduna puncte, combinând cât mai repede piesele cu simboluri de pe tabla de joc.

Fiecare jucător primește câte un suport pentru până la 5 piese de joc dreptunghiulare, asemănătoare cu piesele de domino, cu simboluri colorate și o tablă de punctaj cu piste separate pentru fiecare simbol în parte. În timpul rundei, jucătorii plasează una dintre piese cu scopul de a-și extinde rândurile de simboluri identice și de a strânge puncte. Cu cât e mai lungă seria de simboluri, cu atât mai multe puncte se obțin.

Deși jucătorii câștigă puncte în fiecare rundă, la final, numai simbolul cu cel mai mic scor de pe tablă este cel care contează. Dacă nu se mai pot pune alte piese pe tabla de joc, câștigă jucătorul al cărui scor mic este cel mai mare dintre toţi jucătorii,

Ca o noutate, față de jocul Ingenious, este faptul că jucătorii pot să acopere un singur câmp de pe tablă cu o piramidă și astfel să obțină puncte pentru toate simbolurile adiacente. Acest lucru, va da jocului multe răsturnări de situaţie palpitante.

Prezentat într-o cutie atractivă, Axio poate fi jucat de până la 4 jucători de peste 8 ani.
Suntem siguri că odată ajuns pe masa ta, acest joc incredibil nu va avea timp de răgaz și va fi foarte apreciat de înteaga familie, prietenii și colegii tăi!

Sid Meier's Civilization: A New Dawn - joc de societate

„Privește în trecut, la imperiile schimbătoare care s-au ridicat și s-au destrămat, și poți prevedea viitorul.”
Marcus Aurelius

Sid Meier’s Civilization: A New Dawn recreează celebra serie de jocuri pe calculator sub forma unui joc de societate strategic. În această adaptare rapidă și accesibilă, jucătorii își ghidează națiunile într-o competiție pentru teritorii, tehnologie și minuni ale lumii.

Sid Meier's Civilization: A New Dawn - joc de societate

O tură de joc este simplă deoarece necesită folosirea unei singure cărți, dar alegerea uneia dintre cele cinci cărți implică o strategie profundă. Puteți trimite caravane pentru a stabili relații diplomatice cu vecinii sau îi puteți zdrobi cu puterea militară. Puteți extinde influența culturii proprii sau puteți cerceta versiuni avansate ale propriilor cărți. Puteți întrebuința producția pentru realizarea unui nou oraș important sau a unei puternice minuni a lumii. Cu obiective mereu diferite și o hartă frumoasă, realizată diferit pentru fiecare joc, nicio partidă nu seamănă cu cealaltă!

Werewolves - joc de petrecere

Se lasă noaptea și sătenii merg la culcare. Dar vârcolacii se adună pentru a începe vânătoarea! Vor reuși sătenii să îndepărteze pericolul din sat?

Werewolves este jocul ideal pentru grupuri mai mari de toate vârstele. Intră în rolul unuia dintre săteni și demască vârcolacii. Sau joacă rolul unui vârcolac și convinge-i pe săteni de nevinovăția ta în timp ce noaptea mergi la vânătoare.

SET - joc de societate

Câștigător a peste 35 de premii „Cel mai bun joc”!

SET este unul dintre cele mai premiate jocuri din toate timpurile! Întreceți-vă să găsiți cât mai multe SET-uri, iar jucătorul cu cele mai multe SET-uri la sfârșitul jocului câștigă! Te poți juca solo sau cu câți jucători încap în jurul mesei! Este perfect pentru călătorii, petreceri sau ca joc rapid după cină. Cu mișcări rapide și multă distracție, SET este perfect pentru orice întâlnire cu familia și prietenii! Poate fi jucată de toată lumea, dar nimeni nu se poate opri! Deși realizat ca un joc distractiv, SET are și valoare educațională. Profesorii adoră SET și-l folosesc la clasă în toată lumea. SET este, de asemenea, jocul perfect pentru a-ți menține creierul sănătos și activ. Antrenează-ți creierul în timp ce joci!

Ce reprezintă un SET?

Un set reprezintă trei cărți în care fiecare caracteristică, luată în mod individual, este fie la fel, fie diferită. Fiecare carte conține patru caracteristici: culoare (roșu, violet sau verde), formă (ovală, curbată sau diamant), număr (unu, doi sau trei) și model (solid, în dungi sau contur).

Cum se joacă?

SET este un joc de viteză. Primul care vede un SET strigă „SET” și ia cele trei cărți care alcătuiesc SET-ul. Nu există ture sau noroc. Întreceți-vă pentru a găsi cât mai multe SET-uri cît de repede puteți! Fii cel care are cele mai multe SET-uri când se termină cărțile și ai câștigat! SET este un joc distractiv în care trebuie să gândești rapid!

Distractiv și educativ!

Când joci SET îți îmbunătățești atât abilitățile cognitive, logice și spațiale, cât și percepția vizuală! Deoarece este condus de logică (trei cărți care sunt toate la fel sau diferite în fiecare caracteristică individuală) și pentru că jucătorii trebuie să aplice această regulă la așezarea în spațiu a tuturor caracteristicilor deodată, ei trebuie să-și folosească atât partea dreaptă, cât și cea stângă a creierului. Acest joc distractiv chiar îți antrenează creierul!

All session by Cutia.ro