Giftology

Distribuitor de jocuri

Giftology

Distribuitor de jocuri

Biography

In portofoliul Giftology se regăsesc peste 500 de cadouri originale importate de la producători de renume din SUA, Germania, Marea Britanie, Spania și Italia: obiecte de decor originale, ceasuri de masă și de perete, gadgeturi utile, jucării științifice inovative, lămpi și platforme cu levitație, cadouri tematice pentru pasionații de știință și tehnică și multe-multe alte cadouri inteligente!

La ediția a cincea a târgului Zilele jocurilor vor fi prezenți cu jocuri licențiate în limba română, cum ar fi: Minți Murdare, WTF?Cluedo Harry Potter, Monopoly Friends/Prietenii tăi, Monopoly Game of Thrones, Bătălia cuplurilor și altele.

 

Minti Murdare, jocul distractiv al desenelor perverse, va provoaca sa desenati, sa mimati si sa ghiciti peste 240 de termeni si expresii care va fac uneori sa rositi!

Jocul este recomandat adultilor cu simtul umorului si lipsiti de inhibitii si se joaca in echipe de minim doua persoane.

Obiectivul jocului este sa ghiciti ce au desenat sau mimat coechipierii pentru a ajunge primii cu pionul pe casuta Finis a tablei de joc.

Ești fan Monopoly? Ai urmărit sau încă urmărești cu sufletul la gură serialul Friends sau Prietenii tăi? Ei bine, această ediție a jocului de societate Monopoly cu tematica serialului Friends este perfectă pentru tine și pentru… prietenii tăi, bineințeles.

Fiecare pion este reprezentativ pentru personajele din serial: geanta lui Rachel, boneta de bucătar-șef a lui Monica, dinozaurul lui Ross, cutia de pizza a lui Joey, vesta lui Chandler și chitara lui Phoebe. Astfel, ediția acestui joc Monopoly oferă fiecărui jucător posibilitatea de a alege simbolul personajului preferat!

Pe masură ce înaintezi pe tabla de joc, vei descoperi cele mai bune momente din serial, precum cel în care Monica își găsește colega de apartament sau cel în care se mărită Phoebe. Mai mult, pe tabla de joc sunt zone cu obiecte datorită cărora ai ras cu lacrimi, precum caraghiosul instrument gigantic de împuns.

Dacă ești fan Cluedo, trebuie să încerci prima versiune mecanică din aceasta gamă: Cluedo – Harry Potter. Pășește în universul vrăjitorilor și deslușește misterele. Roțile aflate pe tabla de joc îți vin în ajutor. Oare vei reuși să descoperi adevărul despre dispariția colegului de clasă?

Cu ajutorul acestui joc poți intra în lumea magică de la Hogwarts și să descoperi misterul unei vrăji ce a fost efectuată asupra Școlii de Magie. Poți juca din perspectiva lui Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna sau Neville. Află în ce cameră s-a intâmplat totul și, cel mai important, ce vrajă a fost folosită.

Trebuie să ajungi în punctul în care afli CINE, CUM l-a răpit (mijloacele folosite: fie un obiect magic, fie o vrajă) și LOCUL unde s-a petrecut. Cumva s-a întâmplat în Pădurea Interzisă, cu ajutorul unui Colier Vrăjit? Să fie responsabil Fenrir Greyback?