Happy Color

Magazine și distribuitor de jocuri

Happy Color

Magazine și distribuitor de jocuri

Biography

Happy Color sunt prezenți pe piață prin două magazine fizice (în Cluj și Timișoara) și unul online și distribuie prin parteneri jocuri în toată țara.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber. 

Happy Color au fost prezenți la toate edițiile târgului Zilele jocurilor – BGCON și la ediția a patra vor avea un stand mai mare ca anii trecuți și noutăți absolute, cum ar fi jocurile Laguna albastră, Planet și extensia de Kingdomino sau jocul Outfoxed

Fotografia postată de Echipa Happy Color Timisoara.

Laguna Albastră

Exoticele insule încă nelocuite ale Lagunei Albastre pot fi un premiu imens pentru orice explorator Polinezian. Fiind conducătorul tribului tău, va trebui să-ți conduci supușii într-o expediție de explorare și colonizare a diferitelor insule ale recent descoperitului arhipelag. Acest paradis este plin cu resurse, și de asemenea se aud zvonuri despre o minunată lagună ascunsă undeva între aceste insule. Direcționează-ți supușii strategic și construiește așezări, colectând cât mai multe resurse cu putință pentru a deveni cel mai puternic trib din arhipelag și cuceritorul Lagunei Albastre!

Laguna Albastră este un joc de strategie cu reguli simple și cu o grafică fermecătoare, fiind potrivit pentru întreaga familie. 

Fotografia postată de Echipa Happy Color Timisoara.

Outfoxed! – Pe urmele vulpii hoțomane

Placinta premiată a Doamnei Plumpert a dispărut și misterul trebuie rezolvat! Mutați-vă pionii detectivi de-a lungul tablei de joc căutând indicii și folosiți scaner-ul special de dovezi pentru a prinde faptașul. Va trebui să lucrați împreună eficient și repede deoarece vulpea hoțomană se apropie cu pași repezi de vizuină și poate să vă scape!

Veți reuși oare să prindeți huliganul înfometat sau…se va strecura nestingherit pe langa voi?

Outfoxed! este un joc încântător de deducție și cooperare recomandat pentru întrega familie. castigator al prestigiosului premiu – As d’Or Jeu de l’Année Enfant 2018- la Festivalul International de Jocuri de la Cannes.

Fotografia postată de Echipa Happy Color Timisoara.

Hellapagos

Un joc de cooperare…. pana ce mancarea s-a terminat.

Faci parte dintr-un grup de supraviețuitori care au naufragiat pe Hellapagos, o insulă pustie unde resursele de apă și hrană sunt limitate. Singura voastră șansă de scăpare este să lucrați împreună pentru a construi o plută cu care să vă salvați. Dar timpul este esențial deoarece un uragan se apropie cu pași repezi și va devasta totul!
Ce vei face? Ai putea să pescuiești pentru a strânge hrană și să-i ajuți în același timp pe ceilalți? Ar trebui să te aventurezi în junglă, să învingi șerpii și să aduni lemne pentru plută? și nu în cele din urmă, va trebui să strângi apa atât de necesară supraviețuirii, din ploaia care stă să se oprească. Sau…ai putea să înoți până la epavă și să păstrezi pentru tine orice obiect valoros găsit? Sau de asemenea poți să-i sabotezi și să-i elimini pe ceilalți pentru ca hrana și apa rămasă să te ajute să reziști? Alegerea îți aparține!
Pe masură ce zilele trec, insula Hellapagos va pune supraviețuitorii la încercare și va transforma prietenii în dușmani. Diplomația, inteligența și aptitudinile tale de strateg, sunt toate calități de bază de care vei avea nevoie pentru a supraviețui acestei aventuri neiertătoare.