Veve geek

Veve geek

Biography

VEVE GEEK îşi desfăşoară activitatea în mediul online, realizând comercializarea produselor prin intermediul Internetului.

Produsele sunt jocuri cu tablă de joc (board games), jocuri de cărți (card games), figurine de acțiune și de colecție, cărți, accesorii și Lego.

Magazinul are scopul de a promova în rândul copiilor și tinerilor învățarea prin joc, încurajarea educatiei prin metode non-formale, constientizarea importantei invatarii continue, a educatiei financiare si antreprenoriale.

Ca element unic este gamificarea site-ului, cumparatorul avand un personaj care va evolua pe masura ce face cumparaturi in acest magazin, acumuland experienta, monede si obiecte virtuale, asemenea unui joc de rol (RPG), putand obtine diferite beneficii, precum reduceri.

Este posibila obținerea de produse rare prin licitatie la care vor participa toți clienții care doresc achiziționarea acelui produs. Un blog și un vlog, aferente magazinului, sunt destinate pentru recenzii pentru diferite produse, pentru anunțarea evenimentelor și pentru prezentarea regulilor jocurilor comercializate.

Posibilitatea de personalizare a obiectelor este oferită cumparatorilor care doresc sa isi creeze propria figurină. Acest lucru se poate realiza de exemplu prin îmbinarea într-un mod original a unor componente, părți din alte figurine Lego. Nu este exclusă nici printarea 3D, deoarece există clienți care își doresc figurine realizate după modelul propriei persoane sau a persoanelor dragi.

Sunt suficiente idei pentru a dezvolta afacerea, iar publicul tinta, comunitatea Geek, este in continua dezvoltare. 

La Zilele jocurilor vor prezenta jocul The Dentist.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.